dealership: Motoport Leek

Motoport Leek

INDIAN LEEK dealer schappen, MOTOPORT Leek. Uw motorfietsdealer in de provincie Groningen.

 

Adresse

Zernikelaan 6a

9351 VA - Leek

Provincie Groningen- NEDERLAND

 

Contact

Tel.+31 594-511349

Contact opnemen

 

Openingstijden

Maandag Gesloten Dinsdag tot Donderdag 09.00u - 18.00u

Vrijdag 09.00u – 21.00u

Zaterdag 09.00u - 17.00u

 

Diensten

Opgericht in 1987 als Gronings Motorcentrum en inmiddels al sinds 2001 op een prachtige A-lokatie aan de A7 gevestigd in het Groningse dorp Leek.

Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en gezelligste motorzaak van het noorden met een kledingafdeling die behoort tot een van de grootste in de Benelux!

Roelof Eding: beloftes nakomen

 

Ooit begonnen als leerling monteur bij de plaatselijke motorzaak in Stadskanaal, om de hobby grasbaanracen te kunnen bekostigen. Doorgegroeid naar motorverkoper en volgend jaar bestaat zijn eigen zaak alweer 30 jaar! Roelof houdt van doorpakken, een filosofie die je ook terugvindt in zijn bedrijfsvoering. “Je moet doen wat je zegt, service beloven is één ding, die belofte ook daadwerkelijk nakomen iets heel anders.”

 

Team

 

Zodra je onze prachtige store aan de A7 naar Groningen binnengaat, zul je merken dat iedereen een passie voor motoren heeft. Of het nu om de kledingverkopers of verkoopsters gaat, de magazijnmensen of de motormonteurs, je voelt dat ze hun vak verstaan en weten waar ze over praten. Ontdek hier wie er bij ons dagelijks voor je klaar staan!

Ons Team van vakmensen heet je van harte welkom in onze motorzaak voor deskundig advies.

 

MotoPort Leek - 9351 VA - Leek - Netherlands