Indian Challenger Limited | Indian® Motorcycle - NL NL -
Indian Challenger Limited
*Voertuigen kunnen zijn afgebeeld met optionele accessoires

Indian Challenger Limited

Leverbaar vanaf 38 190 € inclusief BTW

Indian Challenger Limited

Indian Challenger Limited

Leverbaar vanaf  38 190 €  inclusief BTW

Kleur

Black Metallic
Maroon Metallic

Neem de Leiding.

De Indian Challenger Limited is gemaakt voor wie meer wil. Het is een machine die je direct vertrouwen inboezemt met zijn compleet nieuwe, vloeistofgekoelde PowerPlus-motor, dynamische rijgedrag en indrukwekkende remvermogen.

VRIJ SPEL OM TE OVERHEERSEN

VRIJ SPEL OM TE OVERHEERSEN

Onze vloeistofgekoelde PowerPlus-motor is een volledig modern ontwerp en herdefinieert de prestaties van de Amerikaanse V-twin. Een toonaangevend koppel van 178 Nm en 122 pk maken direct indruk.

VOLLEDIG IN STIJL

VOLLEDIG IN STIJL

Ga de weg op met eersteklas chroomafwerking en bijpassende zadeltasclose-outs die het onmogelijk maken om jou en je motorfiets te negeren.

SNIJ ELKE BOCHT MESSCHERP AAN.

SNIJ ELKE BOCHT MESSCHERP AAN.

Smart Lean Technology™ houdt je op de weg en biedt complete controle met een 6-assige IMU sensorunit van Bosch®, ABS met bochtondersteuning en Drag Torque Control.

Comfort en controle. Elke dag. Elke rit.

De beste, regelbare windbescherming dankzij een elektrisch verstelbaar windscherm op een met het chassis verbonden kuip.

HOOGWAARDIGE STIJL DIE OP ZICHZELF STAAT

HOOGWAARDIGE STIJL DIE OP ZICHZELF STAAT

De agressief gestileerde kuip met full led-verlichting en imponerende rijverlichting zorgt voor een kenmerkende uitstraling die zowel qua stijl als functie toonaangevend is. Chroomafwerking en keuze uit diverse metallic lakken dragen bij aan het premium design.

NEEM DE BOCHT. NEEM ZE ALLEMAAL.

NEEM DE BOCHT. NEEM ZE ALLEMAAL.

De op het chassis gemonteerde kuip zorgt voor een ongelooflijk stabiel rijgedrag en biedt ook de beste windbescherming in zijn klasse. De upside-down voorvork, het lichtgewicht frame van gegoten aluminium en de hydraulisch verstelbare Fox®-achterschokdemper zorgen voor een nauwkeurig stuurgedrag in alle bochten en een ongekende stabiliteit.

GEWELDIG GELUID

GEWELDIG GELUID

Krachtige 6,5" speakers in de kuip zorgen voor 100 Watt aan kraakheldere muziek, met een dynamische equalizer die het geluid automatisch aanpast aan het weg-, wind- en motorgeluid.

Vooruitstrevende Technologie.

Rij met optimaal comfort dankzij de nieuwste technologie, zodat elke rit net zo comfortabel als spannend wordt.

SUPERIEURE TRACTIE. SUPERIEURE REMKRACHT.

SUPERIEURE TRACTIE. SUPERIEURE REMKRACHT.

Radiaal gemonteerde Brembo®-remmen volgens racespecificatie zorgen voor superieure remkracht en prestatiegerichte Metzeler® Cruisetec®-banden bieden superieure tractie.

COMFORTABEL RIJDEN, OP JE EIGEN MANIER

COMFORTABEL RIJDEN, OP JE EIGEN MANIER

Kies een van de drie rijmodi, regen, Standard en Sport - voor een rijervaring die perfect aansluit op jouw rijstijl. De achterste cilinder wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de motorfiets stilstaat, voor meer comfort in langzaam rijdend verkeer.

VOORZIENINGEN VOOR LANGE RITTEN

VOORZIENINGEN VOOR LANGE RITTEN

Rijd langer in comfort met sleutelloos starten, op afstand afsluitbare harde zadeltassen, cruise control en USB-laadaansluiting.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Voor een nog plezieriger rijervaring.
iPhone®-gebruikers kunnen nu uiterst eenvoudig toegang krijgen tot Apple Music en Maps, berichten versturen via Siri en nog veel meer via het 7 inch Ride Command-screen en met een ondersteunde Bluetooth-headset (niet meegeleverd).
Dit alles is mogelijk via een gebruiksvriendelijke interface die direct voor hen herkenbaar is.

Specificaties

Meer Indian Motorcycle modellen